Силвия Младенова, по-известна само като Силвия, е попфолк и народна певица,

...
Силвия Младенова, по-известна само като Силвия, е попфолк и народна певица,
Коментари Харесай

Динозавърката на поп фолка Силвия: Ако кажа коя какво е правила, ще избухне война

 Силвия Младенова, по-известна единствено като Силвия, е попфолк и национална певица, която може да пее в разнообразни стилове. Родена е на 1 април 1978 година в град Раднево, Старозагорско.

Неин изобретател е старозагорският музикант Минчо Атанасов, дълготраен началник на оркестър " Раднево “ и шеф на културния дом в града. За малко време Силния става извънредно известна и обичана. Валят стотици предложения за концерти и участия, песните й се пеят от публиката, албумите й се продават бързо. 

През 1998 година те са два - дебютният " Страхотна жена “ и " Дамата в алено “, който излиза и на видеокасета. Година по-късно излиза третият албум -,,Среща с Казанова “, който ражда шлагерите " Просякиня “, " Сбогом, обич “ и " На тебе, мамо “ - ария в дует с нейната сестра. В зората на попфолка тя е на от най-големите музикални звезди у нас. 

С агресивното нахлуване на новите чалга певици обаче славата на Силвия последователно залязва. Наскоро фолк динозавърката разкри и че огромна част от тях са пробили, минавайки през доста кревати. 

" Не желая да давам образци, тъй като в случай че стартира да уточнявам кой какво е правил, би избухнала трета международна война. Има колежки, даже и сътрудници по този начин съм чувала, които, с цел да съумяват и да вървят напред, са търсили финансов тил. Аз съм възпитавана малко по-различно. Баба ми ме е възпитавала да бъда добър човек, вярна на себе си, с построен морал и никога да не предавам това, в което имам вяра. Аз съм човек с темперамент и правила “, споделя Силвия. 

Според нея огромният проблем на жанра в този момент е, че изпълнителите са подготвени на всичко за малко популярност. Те не държат на музика, текст и обръщение, а единствено на популярност и пари. 

Самата тя също има финансови усложнения изключително около пандемията и затворените заведения. Но не е на мнението на своите сътрудници, че питейните заведения би трябвало да отворят. 

" Трябва да останат затворени нощните заведения. Всички знаем, че там няма по какъв начин да се съблюдава нужната отдалеченост от 1,5 2 метра. Въпреки че не е добре стопански и душевен за нас, изпълнителите. Живеем за музиката, за срещите с хората това е нещо необикновено, сцената е една магия “, разсъждава Силвия в изявление за.

Тя не счита и че е редно в питателните магазини да има такова стълпотворение от хора и вижда двоен стандарт в ограниченията. 

" Истината е, че живеем в доста тежки и стресиращи времена. Хората изгубиха работата си и е доста значимо да запазим себе си “, заключва Силвия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР